kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Archiefvernietiging

Archiefruimte is altijd schaars. Om die reden is het van belang uw archief regelmatig op te schonen en te laten vernietigen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Wij vernietigen op discrete wijze uw archiefpapier, persoonsgegevens, diverse data dragers (CD-roms e.d.) maar ook (afgekeurde) materialen en bedrijfskleding.
  • U kunt uw archieven ter vernietiging op ons bedrijf afleveren.
  • Voor het discreet inzamelen en afvoeren van uw archief stellen wij u divers materieel ter beschikking.
  • Wij hebben voor u gesloten archief kontainers in diverse maten:
    • 2 wiel-rol kontainers (inhoud 240 liter) met of zonder slot
  • Binnen gekomen archieven worden gelost in de hiertoe speciaal ingerichte bedrijfshal en worden direct vernietigd tot onleesbare snippers die op geen enkele manier zijn te reconstrueren.
  • Wij garanderen het vernietigen van uw archieven met het afgeven van ons certificaat: de garantieverklaring archiefvernietiging.

Bij Gebr. Kruitbosch b.v. kunt u terecht voor archiefvernietiging. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar archiefvernietiging in Gouda en omgeving. Naast de activiteiten rondom archiefvernietiging houden wij ons tevens bezig met de inkoop, verkoop en verwerking van oud metaal en oud ijzer, de afvoer van plastic, afvoer van oud papier en karton. 

Je komt altijd en tekort aan archiefruimte. Archiefvernietiging is dan een mooie oplossing. Het archief kunt u bij ons afleveren en wij zorgen dan voor de archiefvernietiging. Het archief wordt door ons direct vernietigt nadat het de loods is binnen gebracht. Zo zorgen wij voor een discrete.

Als u door ons de archiefvernietiging laat verzorgen dan krijgt u hierbij ook garantie. Wij geven bij afgifte van het archief een certificaat af. Dit certificaat is de garantieverklaring archiefvernietiging. Wilt u dus een discrete manier van archiefvernietiging plaats laten.

ARCHIEFVERNIETIGING DISCREET GEDAAN DOOR GEBR. KRUITBOSCH B.V.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Archiefvernietiging ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

19
29_1
29_1_001

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring