kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Oudmetaal brengt u bij Gebr. Kruitbosch b.v. in de buurt van Alphen aan den Rijn

Zit u met oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn? Wilt u oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn voor een goede prijs verkopen? Oudmetaal inleveren kunt u doen bij Gebr. Kruitbosch in de buurt van Alphen aan den Rijn. Wij zijn al sinds jaar en dag het bedrijf waar u uw oudmetaal in kunt leveren in de buurt van Alphen aan den Rijn tegen hoge prijzen. Wij verwerken echter niet alleen oudmetaal, maar ook oud ijzer, plastic, kartonnen dozen en oud papier. Als specialist op het gebied van oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn zijn wij u graag van dienst met het ophalen en verwerken. Wanneer wij oudmetaal hebben opgehaald in de buurt van Alphen aan den Rijn zullen wij dit sorteren en wegen. Vervolgens bieden wij een zeer goede prijs aan.

Werkwijze oudmetaal

Oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn kunt u bij ons als bedrijf, maar ook als particulier inleveren. Wij wegen het oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn direct en kunnen ook meteen overgaan tot contante betaling. Desgewenst kan de betaling van het oudmetaal ook per bank geregeld worden. Nadat het oudmetaal bij ons binnengebracht in de buurt van Alphen aan den Rijn is wordt het gesorteerd en als grondstof geleverd aan de nationale en internationale metaalindustrie. Kortom, onze werkwijze voor oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn is als volgt:

  • Ophalen/inleveren
  • Wegen
  • Betaling
  • Verwerking
  • Levering aan metaalindustrie

Wij beschikken over een binnenopslag van ruim 2000 vierkant meter in de buurt van Alphen aan den Rijn waar wij onder meer oudmetaal op kunnen slaan tot de verwerking. Wij kunnen dus grote hoeveelheden oudmetaal kwijt. Grote hoeveelheden oudmetaal kunnen wij dan ook ophalen bij u als klant.

Diensten oudmetaal

Op het gebied van oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn kunnen wij u van dienst zijn met verschillende activiteiten. Wij kopen, sorteren en verkopen oudmetaal en oud ijzer. De ingekochte metalen en het oud ijzer worden gesorteerd in diverse kwaliteiten en dient als grondstof voor de nationale en internationale metaal industrie. Indien wenselijk kunnen wij veilige opslagcontainers leveren voor het veilig opslaan en gemakkelijk inzamelen van oudmetaal in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Oudmetaal verwerken en sorteren wij bij Gebr. Kruitbosch b.v. in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over oudmetaal ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring