kruitbosch-recycling-1 kruitbosch-recycling-2

Oudmetaal brengt u bij Gebr. Kruitbosch b.v. in de buurt van Boskoop

Zit u met oudmetaal in de buurt van Boskoop? Wilt u oudmetaal in de buurt van Boskoop voor een goede prijs verkopen? Oudmetaal inleveren kunt u doen bij Gebr. Kruitbosch in de buurt van Boskoop. Wij zijn al sinds jaar en dag het bedrijf waar u uw oudmetaal in kunt leveren in de buurt van Boskoop tegen hoge prijzen. Wij verwerken echter niet alleen oudmetaal, maar ook oud ijzer, plastic, kartonnen dozen en oud papier. Als specialist op het gebied van oudmetaal in de buurt van Boskoop zijn wij u graag van dienst met het ophalen en verwerken. Wanneer wij oudmetaal hebben opgehaald in de buurt van Boskoop zullen wij dit sorteren en wegen. Vervolgens bieden wij een zeer goede prijs aan.

Werkwijze oudmetaal

Oudmetaal in de buurt van Boskoop kunt u bij ons als bedrijf, maar ook als particulier inleveren. Wij wegen het oudmetaal in de buurt van Boskoop direct en kunnen ook meteen overgaan tot contante betaling. Desgewenst kan de betaling van het oudmetaal ook per bank geregeld worden. Nadat het oudmetaal bij ons binnengebracht in de buurt van Boskoop is wordt het gesorteerd en als grondstof geleverd aan de nationale en internationale metaalindustrie. Kortom, onze werkwijze voor oudmetaal in de buurt van Boskoop is als volgt:

  • Ophalen/inleveren
  • Wegen
  • Betaling
  • Verwerking
  • Levering aan metaalindustrie

Wij beschikken over een binnenopslag van ruim 2000 vierkant meter in de buurt van Boskoop waar wij onder meer oudmetaal op kunnen slaan tot de verwerking. Wij kunnen dus grote hoeveelheden oudmetaal kwijt. Grote hoeveelheden oudmetaal kunnen wij dan ook ophalen bij u als klant.

Diensten oudmetaal

Op het gebied van oudmetaal in de buurt van Boskoop kunnen wij u van dienst zijn met verschillende activiteiten. Wij kopen, sorteren en verkopen oudmetaal en oud ijzer. De ingekochte metalen en het oud ijzer worden gesorteerd in diverse kwaliteiten en dient als grondstof voor de nationale en internationale metaal industrie. Indien wenselijk kunnen wij veilige opslagcontainers leveren voor het veilig opslaan en gemakkelijk inzamelen van oudmetaal in de buurt van Boskoop.

Oudmetaal verwerken en sorteren wij bij Gebr. Kruitbosch b.v. in de buurt van Boskoop.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over oudmetaal ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring